Turun yliopiston kampukselle perustetaan hyötykasviviljelmä, jonka vaiheita blogi seuraa rakennuksesta sadonkorjuuseen. Tärkeintä on ilo, yhteisöllisyys ja ekologinen tapa tuottaa ruokaa. Toivottavaa on myös runsas sato.
maanantai 31. lokakuuta 2011
Satoa syntyy talvenkin alla
Sadonkorjuujuhlat olivat ja menivät, erinomaisissa tunnelmissa. Laarien satokausi ei sen sijaan näytä vielä loppuvan. Todistetusti kävin 28. lokakuuta hakemassa ruohosipulia iltaisen leivän päälle. Maku oli aika hyvä vieläkin, vaikka kesäinen versio ruohosipulista oli hieman pehmeämpää ja jotenkin aivan hitusen erilaista. Suosittelen kaikille ohikulkijoille vielä tämän talvisen mausteherkun maistamista ja kotiin tuomistakin ennen viimeisen talven kynnyksen ylittämistä. Lumipeitteen alta ei meidänkään laareista enää satoa saa, vaikka olisi kuinka lähiruokaa tekevä mieli! :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti