torstai 2. kesäkuuta 2011

Kaapissakin voi kasvattaa

Ensimmäinen laari puskee jo vihreää! Ainakin salaatit kasvavat jo kauniissa rivissä. Pienten taimien tunnistaminen on tavikselle vähän vaikeaa; osa kauniista nimikylteistämme on nimittäin lentänyt taivaan tuuliin. Jälleen opiksi ensi vuodelle: miten ois puisten nimikylttien veistely? Noh, tämä takaisku ei kuitenkaan kasvua ole hidastanut, ja sadetta ja aurinkoa on saatu sopivasti.

Toinen laari, alias vaatekaappi, näkyy valkoisen pintansa vuoksi vähän kauemmaskin. On mietitty, pitäisikö laari maalata tai ehkä päällystää laudoilla. Toisaalta se täyttää tehtävänsä mainiosti näinkin. Kaappi sai sisäänsä mullan, jota lapioitiin selkä vääränä suoraan ränsistyneestä retrosta pakusta.

Kaapissa kasvaa nyt mustajuurta, persiljaa, porkkanaa, retiisiä ja tilliä. Tilaa on jätetty herneillekin, jotka ovat vielä itämässä. Talkoohenkeä on riittänyt kampusviljelijöissä kiitettävästi. Kesän varalle ollaan silti suunniteltu kasteluvuoroja, jotta viljelmä tulee varmasti hoidettua. Ja palkinnoksi pieni harvennuspuska kotiin.
Valmista tuli! Enää kylvö. Taustalla Posankka.

Ja vihdoin ovat kahvi-säkitkin saapuneet! Kunpa vaan saataisiin jostain vielä multaa niihin; lajikkeita kyllä riittää. Säkkien kohdalla olisi tarkoitus myös poiketa sivuraitelle puhtaasta hyötyajattelusta ja pistää säkki tai pari kasvamaan kukkaa. Iloa myös ohikulkijoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti